Kassa

cak is een onbetrouwbare organisatie

Geplaatst door: guust flater op: 22-09-2011 23:22
mijn ouders zitten in een verzorgingshuis en daar door hebben ze temaken met het cak,nu wat wij al hebben mee gemaakt met dat spul daar is met geen pen te beschrijven. Ze halen hele bedragen van hun rekening zodat ze hun ziekengeld niet meer kunnen betalen ,als je een aowtje hebt hoe kan je dan een rekening betalen van 890,00E ze houden er niks over van. Brillen en speciale schoenen,en andere hulpmiddellen enz moet daar ook nog vanaf. Bij hun beiden word zulke bedragen afgetrokken dat er niks geen ruimte meer is om hun kinderen te bezoeken of iets leuks meer tedoen. Als het kabinet denkt dat het cak een goed lopende zaak is om de mensen tehelpen is het niet ,maar wel om hun eigen zak daar vullen.En volgens mij nog corrupt ook. Als je verhaal wil halen dan word je zo onbeschoft behandelt en ze smijten zo de hoorn erop. Laatst nog geen week geleden had ik een mevrouw aan de telefoon en wilde dat ze eens uitleg gaf waar al die idioote bedragen die van de rekening af gehaald waren,uit leg kreeg ik niet en controleren kun je niet en er naar toe gaan gaat niet,het is net een bunker en toen smeet ze zo de hoorn erop.Mijn vraag is hebben jullie ook die ervaringen en kunnen we er niet met alle wat aan gaan doen dat dat cak word opgeheven,want dit klopt gewoon niet met de mede menselijkheid van de oudere in de samenleving hoe die door hun behandelt word,een groot schandaal.
Reactie door cywol op 04-10-2011 23:50
CAK, tja fijne organisatie, zeer onduidelijke facturen noem het maar op, mijn moeder krijgt iedere 4 weken een accepgiro, las op de brief dat je een machtigingskaart aan kan vragen dus ik gebeld, nou die hebben ze niet meer maar kan het nu telefonisch regelen, alles opgegeven en gecontroleerd, hoe nu verder, nou deze acceptgiro nog betalen de volgende factuur wordt dan geincasseerd. 4 weken later, weer een factuur, weer een acceptgiro, grrr. nou nog maar eens bellen, tja was het echt wel 4 weken geleden??? Ja echt mevrouw, oh nou dan kunt u misschien even bellen met onze financiele afdeling, nou verbind me maar door, ja dat kan niet, kan u wel het nummer geven, nee mevrouw ik heb u gebeld en wil geholpen worden, nee hoor kan echt niet. Waardeloos bedrijf met veel 'klanten' die ze toch wel houden al word het nog zo'n bende, echt schandalig.
Reactie door bytheway op 05-10-2011 00:57
Ach ik kreeg afgelopen zaterdag het bericht dat ik € 56,00 terug krijg, voor het eerst na zoveel jaren medicatiegebruik.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!