Kassa

Bungalowpark de leistert Buitenhof belachelijke schoonmaakkosten

Geplaatst door: cobyz op: 29-10-2012 08:08
Voor een weekendje je weg op bungalowpark de leistert Buitenhof vragen ze €90,- schoonmaakkosten. Vonden wij er zijn alle nogal aan de hoge kant, maar zonder was niet te boeken. Bij thuiskomst bleek dat we €20 minder borg terug hadden gekregen, omdat we het huisje niet netjes hadden achtergelaten? Naar onze mening was het keurig en hebben we al t vuil weggegooid. Toch vond het park het nodig om €10 in te houden omdat 2 bedden aan elkaar waren geschoven en niet teruggeschoten waren?? En omdat er ergens huisvuil nog zou hebben gestaan. Na 3x heen en weer mailen was hun afsluitende mail....we zijn erg benieuwd welke verdere stappen u wilt ondernemen (de brutaliteit) en wij hebben ns geld niet teruggekregen. (Bewijzen hadden ze overigens ook niet) belachelijke service en belachelijke regels toch?
Reactie door zoekster op 29-10-2012 08:44
Hoe moeten wij dit nu beoordelen? De schoonmaakkosten variëren per accommodatie en verder moet je de bungalow precies zo achterlaten als je hem hebt aangetroffen.
Reactie door valerius-2 op 29-10-2012 12:20
U heeft toch van te voren kunnen weten wat de schoonmaak kosten bedragen?
Reactie door cobyz op 29-10-2012 15:45
Natuurlijk zijn we met de schoonmaakkosten akkoord gegaan. Maar als je daarna wordt 'beschuldigd' van zaken die niet kloppen en daar wordt nogmaals extra geld voor ingehouden is dit toch niet akkoord. Ze kunnen niets aantonen wat het dan precies was, alleen maar dat het extra geld kost...
Reactie door van leyden op 29-10-2012 16:09
Quote: zoekster schreef op maandag 29 okt 2012, 08:44: Hoe moeten wij dit nu beoordelen? De schoonmaakkosten variëren per accommodatie en verder moet je de bungalow precies zo achterlaten als je hem hebt aangetroffen. einde Quote tjonge jonge werk jij soms bij die toko? Ts betaalt toch al vooraf 90 euro schoonmaakkosten? Ook al zouden alle prullenbakken vol zitten, er is voor betaald, of moet TS het zelf ook nog gaan schoonmaken? Natuurlijk is het muggenziften als er een bed verplaatst zou zijn, maar ze komen er mee weg...moet je zelf eens flikken om te gaan klagen over allerlei futiliteiten zoals stof bijvoorbeeld>> dan heb je geen poot om op te staan, ook al is dat altijd wel ergens te vinden in zo n huisje. Ts heeft gewoon gelijk, weet in ieder geval waar ik NIET moet zijn voor een geslaagde vakantie, voor een tientje hebben ze mooi anti reclame gemaakt , want nu staat het op internet.
Reactie door rtje op 30-10-2012 14:50
Ook ik ben op dit park geweest. Totaal geen problemen gehad met terugbetaling van de schoonmaakkosten en ontzettend vriendelijk en snel geholpen bij de receptie. (in- en uitchecken). Wat mij betreft een aanrader.
Reactie door van leyden op 30-10-2012 15:24
Quote: rtje schreef op dinsdag 30 okt 2012, 14:50: Ook ik ben op dit park geweest. Totaal geen problemen gehad met terugbetaling van de schoonmaakkosten en ontzettend vriendelijk en snel geholpen bij de receptie. (in- en uitchecken). Wat mij betreft een aanrader.einde Quote Ik ben er ook geweest toevalig, ontzettend smerige bungalows, grote sperma en pisvlekken op de matrassen, doucheput verstopt met haren, overal schimmel, poepresten in en rond de toiletten, gordijnen kapot, ongeintresseerd personeel wat niet reageert op klachten, zo kan ik nog wel even doorgaan, kortom een zwijnenstal. Raad iedereen dan ook dringend aan om er nooit heen te gaan, met stip het smerigste park ooit.
Reactie door pino123 op 30-10-2012 16:02
grote sperma en pisvlekken op de matrassen Hoe weet je dat?
Reactie door tot15karakters op 01-11-2012 11:06
Als je een foto maakt bij binnenkomst dat er niet goed is schoongemaakt hoef je zelf ook niet die €90 te betalen. Opgedroogde Sport vlekken, ja dat komt wel vaker voor dus maak er nog een paar bij! Maar maak altijd enkele foto's en ga zo snel mogelijk bij receptie dit melden. U mag wegens schoonmaak werk als zij niets doen wel terug gave van een deel van de betaalde prijs vragen. Dus €90,- korting wegens niet goed schoonmaken zou ik dit geval van Van Leyden redelijk zijn geweest!
Reactie door albertbolink op 13-11-2012 02:14
Tja wat U thuis gewend bent zult U elders ook wel doen. Als U dus vind dat het netjes opgeruimd is kan het toch nog een enorme puinzooi zijn. En dat men dan alsnog kosten in rekening brengt door de borgprijs te verrekenen of in te houden vind ik dan ook terecht!
Reactie door van leyden op 13-11-2012 17:50
Quote: albertbolink schreef op dinsdag 13 nov 2012, 02:14: Tja wat U thuis gewend bent zult U elders ook wel doen. Als U dus vind dat het netjes opgeruimd is kan het toch nog een enorme puinzooi zijn. En dat men dan alsnog kosten in rekening brengt door de borgprijs te verrekenen of in te houden vind ik dan ook terecht!einde Quote [edit red. - niet conform regels: Lezen [edit red.: Je zit zelf allerlei dingen te verzinnen die nergens op slaan en helemaal niet aan de orde zijn. Wat is dat toch voor idioterie om zaken veel zwarter voor te stellen als TS doet? je kan toch lezen dat Ts het redelijk schoon heeft opgeleverd en er gezeurd wordt over een verschoven bed? Bovendien betaalt TS al 90 euro schoonmaakkosten, van dat bedrag kan je wel meerdere huisjes schoonmaken. [edit red.:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!