Kassa

Bestel nooit bij Therabyte alias Usedpc4sale

Geplaatst door: rkelder op: 01-10-2015 12:04
Bestel nooit bij Therabyte BV of Usedpc4sale!! Deze organisatie misleid en houdt zijn klanten aan het lijntje om een paar euro meer te verdienen. Bestellingen die niet geleverd worden, beloftes die niet nagekomen worden. Niet klantgericht werken maar puur uit zelfverrijking. Dergelijke bedrijven moeten van de markt verwijderd worden. Mijn bestelling werd niet geleverd. Na herhaaldelijke telefoongesprekken bleek het een probleem met de levering van de accu's te zijn die echt deze week geleverd worden. Maar daarna bleek het ook dat de computer niet geïnstalleerd was. Ow ja, de levering van de accus's was toch niet gelukt dus wacht maar... Doorverbonden worden met verantwoordelijke personen als een "bram" en "Ken" lukt niet want die zijn niet aanspreekbaar. In plaats van zorgen dat je beloftes nakomt en klantgericht werkt is geld en marge belangrijk. De klant kan er zelf achteraan bellen en hopen dat het ooit goedkomt. Ik denk niet dat deze organisatie nog lang zal bestaan. Maar alsnog wees gewaarschuwd en wees verstandig. Bestel hier niet. Mvg, R Kelder
Reactie door valerius-2 op 02-10-2015 00:15
Zelf grote bedrijven doen daar aan mee, adverteren en geen voorraad . Als men dan betaald heeft mo9et men minimaal een week wachten op de terug gave van de betaling.
Reactie door aurora1 op 02-10-2015 01:44
Jammer dat u niet eerst e.e.a. uitgezocht heeft want het internet staat al jaren vol met klachten over dit bedrijf. Een nieuwe pc/laptop zal niet veel duurder zijn dan wat daar aangeboden wordt, en als u toch een tweedehandse pc wilt kunt u beter naar een computerboer bij u in de buurt gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!