Kassa

auto garage koste badhoevdorp

Geplaatst door: benisaid op: 23-11-2014 18:38
Deze garage met de naam Garage Kost uit badhoevedorp heeft een hoop lokkertjes op marktplaats en speurders. Echter wanneer je daar aankomt kom je geen enkele auto tegen waarmee ze adverteren. Als je je smartfoon erbij pakt en je laat ze de advertenties zien dan is het maar we hebben een andere die erop lijkt alleen is deze 2000,- euro duurder natuurlijk. Een hoop praatjes deze gasten. Ook als je van te voren belt en je zegt staan deze auto`s bij jullie in de showroom dat is het antwoord ja natuurlijk staan ze er, ik ga nog even kijken voor de zekerheid en vervolgens krijg je een volle ja te horen. Na een rit van 120 kilometer daar aangekomen, en de bezoek begon meteen goed, er stond een klant ruzie te maken dat hij 100 kilometer heeft gereisd en dat de auto er niet stond terwijl ook hij dit eerst telefonisch bevestigd heeft gekregen. Toen hij vroeg wat voor bedrijf dit was probeerde 2 medewerkers deze persoon naar buiten te werken zodat de andere klanten het niet zagen. Toen mij gevraagd werd of ze mij konden helpen konden ze geen van de 3 auto`s auto`s aanwijzen waar ik voor kwam. Ook ik vroeg wat voor bedrijf dit was en of ze met alle klanten zo omgingen. Gelukkig begonnen ook anderen zich in het gesprek te mengen en ook deze vroegen waar de auto`s stonden waarmee geadverteerd werd. Eentje maakte een opmerking dat hij geen proefrit mocht omdat er teveel auto`s voor stonden. Als hij een aanbetaling deed dan gingen ze de auto`s vrij maken ??????? al met al een stelletje laaienlichters en oplichters die je alleen je geld proberen af te troggelen. Verwacht geen service van deze gasten want ze zijn alleen op je portemonaie uit en het enige wat je ziet is klanten die gelukkig weglopen zonder wat te kopen. Mijn vraag is kan je ze mensen aanklagen voor deze praktijken en zo ja wat voor zin heeft het.
Reactie door tijger1 op 23-11-2014 20:40
U kunt ze aanklagen, maar dat heeft geen zin. Ga naar een bedrijf bij u in de buurt. Tweedehands auto's zijn genoeg te koop.
Reactie door zoekster op 23-11-2014 21:47
Ik zou dit wel overal op internet rondtetteren. Geen proefrit mogen maken voordat je een aanbetaling hebt gedaan, bespottelijk. Denk aan klacht.nl en klachtenkompas.nl
Reactie door tijger1 op 23-11-2014 21:56
Geen proefrit had betrekking op een andere klant.
Reactie door zoekster op 23-11-2014 22:10
Quote: tijger1 schreef op zondag 23 nov 2014, 21:56: Geen proefrit had betrekking op een andere klant.einde Quote Ja, dat begrijp ik, maar dat is toch volslagen kolder van dat bedrijf? Niet alleen TS wordt waardeloos behandeld, iedere klant die daar komt, klaarblijkelijk. Overigens, krijg ik ineens een ingeving. U (benisaid) zou hierover een klacht kunnen indienen bij de ACM, omdat dit bedrijf oneerlijke handelspraktijken verricht. klik HIER U kunt er ook nog het volgende op nalezen. klik HIERHIERHIER
Reactie door 1953 op 23-11-2014 22:48
U stelde een vraag in de rubriek discussies! De juiste plaats voor uw vraag is 'Vraag & beantwoord'! Op de gestelde vraag kan ik geen antwoord geven op het warrige verhaal zonder alinea's.
Reactie door zoekster op 23-11-2014 22:52
Quote: 1953 schreef op zondag 23 nov 2014, 22:48: Op de gestelde vraag kan ik geen antwoord geven op het warrige verhaal zonder alinea's.einde Quote Zit er dan iemand op jouw antwoord te wachten?
Reactie door aurora1 op 23-11-2014 23:10
Op de gestelde vraag kan ik geen antwoord geven op het warrige verhaal zonder alinea's.einde Quote Wonderlijke zin. Het verhaal is anders duidelijk genoeg. Sla rustig eens het reageren over, daar heeft vast niemand bezwaar tegen.
Reactie door aurora1 op 23-11-2014 23:18
Het is al gezegd: ga naar een garage in de buurt en kijk daar vaker. Neem ook mensen me die verstand van auto's hebben of liever: laat een aankoopkeuring doen.
Reactie door valerius-2 op 23-11-2014 23:56
Ze proberen alleen maar contact te krijgen met mensen die een auto zoeken. Dat is n'l'de bedoeling van dit soort zaken. Zie het maar gewoon als reclame stunt, omdat voor dit de goedkoopste manier is.
Reactie door tijger1 op 24-11-2014 09:50
Quote: valerius-2 schreef op zondag 23 nov 2014, 23:56: Ze proberen alleen maar contact te krijgen met mensen die een auto zoeken. Dat is n'l'de bedoeling van dit soort zaken. Zie het maar gewoon als reclame stunt, omdat voor dit de goedkoopste manier is.einde Quote Wel zo logisch voor een autohandelaar, toch? ;-)
Reactie door tot15karakters op 26-11-2014 09:37
Ja, vroeger ook bekend op dit forum onder andere naam.... Vertrouw nooit als het te goedkoop is en als ze steeds goedkoopste zijn moet je gewoon iemand op dit forum vragen of het rendabel is om 100 Km of meer te rijden... De buren weten meestal genoeg.... En het bank rekening nummer, ook via Google te vinden en daar geen complimentjes als ik het netjes mag zeggen..... Ja, nieuwe naam maar oude bank nummer en ze vallen zo door de mand zonder 1 km te rijden... wel geweest maar ik moest toch wachten op Schiphol wegens vertraging en best leuk, doen alsof je domme koper bent die interesse toonde maar wegens te lage inruil nog even wil nadenken..... En ik blijf nog steeds denken, en weet het nu zeker....

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!