Kassa

Anoniem online hulp bij psychische problemen.

Geplaatst door: matdejong op: 03-03-2015 12:38
www.hulpverlening.nu/ is de link achter de proclaimer Anoniem online hulp bij psychische problemen. Ik wil iedereen adviseren, oppassen met deze site. De zogenaamde 'hulpverleners' zijn er middels gratis intakegesprekken alleen op uit cliënten te 'scoren' die willen betalen voor hulpverlening. Ik raad aan: online hulpverlening alleen via gerenommeerde organisaties accepteren!
Reactie door komsja op 03-03-2015 18:28
@matdejong Helaas,waren en zijn en zullen er altijd lieden zijn die over de rug van mensen die hulp zoeken geldelijk gewin binnen proberen te harken,en dus gewoon schijt hebben aan alles en iedereen ongeacht andermans vaak ernstige problemen.Zolang het maar geld opleverd gaan die lieden over lijken,en scheelt het ze geen ene moer wat die oplichterij voor een ander betekend en wat voor een impact dat op een ander heeft.
Reactie door matdejong op 04-03-2015 11:30
@komsja Dat klopt. Veel lieden die oprecht hulp nodig hebben worden weggejaagd door 'lotgenoten' die op hun beurt een voorkeursbehandeling genieten op de site. De bedoeling van de site zal ongetwijfeld goed zijn, het lijkt te ontbreken aan echte professionele input. Iedereen die hulp zoekt op één van de gebieden die op de site genoemd wordt, vraag ik voorzichtig te zijn met dergelijke initiatieven, hoe goed ze wellicht ook bedoeld zijn.
Reactie door komsja op 05-03-2015 19:27
@matdejong Maar heeft u inmiddels wel goede hulp gevonden(gesteld dat het over uzelf gaat)
Reactie door matdejong op 23-03-2015 10:36
@komsja, Ik ben kort als vrijwilliger op de site werkzaam geweest. Het is simpelweg een waarschuwing en een aanrader om zoveel mogelijk via de reguliere psychische hulpverlening te gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!