Kassa

abnamro en afschriften brei

Geplaatst door: zzp-er-in-armoe op: 11-09-2011 13:30
We krijgen van Star, bloedonderzoek, regelmatig een belangrijke instructiebrief medicijn gebruik t.b.v. fragiel moeder 1926. Brief moet altijd gezocht tussen afschrift stapels ex ABNAMRO. Door omstandigheden niet zoveel saldo op onze rekening. Wij willen wel zoveel mogelijk dagelijks in porties onze schulden betalen. Een + is dat ABNAMRO de faciliteit heeft om dagelijks periodiek betalingen te doen. Omdat we vaak geen saldo hebben, moeten we die stapels nutteloze afschriften met non-info, want de reden is enkel er is een opdracht weer afgekeurd, blijven ontvangen. De relevante post moet er tussenuit gepeuterd worden. Als mantelzorger is dit niet fijn. Ik zou de periodieke betalingen op internet willen verwijderen, maar als ik dan weer een beetje saldo heb, moet ik ze allemaal weer intikken. En de info aangaande deze geplande boekingen is ook niet in een bestandje te downloaden en dan weer, indien saldo, weer te uploaden. CLIEIOP snap ik helemaal niks van. Ik heb hier telefonisch over geklaagd bij de bank van Zalm, maar kreeg een dooddoener retour. De bank stalkt ons met die brieven, de bank luistert niet bij een klacht, is niet milieu vriendelijk in deze en heeft een slechte invloed op de bloeddruk van onze gezinsleden. Moe is immers fragiel en ik ben obverspannen! Een afgekeurde betalings opdracht, nou en? m.i. Weer een slechte beurt van de bank.
Reactie door birdies op 11-09-2011 13:40
.....Brief moet altijd gezocht tussen afschrift stapels ex ABNAMRO........ Nou, zo moeilijk vinden lijkt me dat toch niet? Zit tenslotte niet in een Abn/Amro enveloppe. Je kunt niet verwachten dat een bank daar ook al rekening mee gaat houden.
Reactie door zzp-er-in-armoe op 11-09-2011 14:30
Ha birdie! Je reageerde eerder ook op een andere klacht. Dacht ik dat je partijdig was toen. Ben je dat? Stalk jij mij ook? Overigens hoef ik geen reacties. De optie reacties kan gewoon uit deze site gesloopt worden. Ik wil enkel mijn klacht kwijt. Vanwege allerlei omstandigheden zit ik in een hel terwijl in Nederland. Zelfs maatschappelijk werk doet niets. Ben gelinked op internet met hotemetoten. Weten ervan. Alleen een touwtje aan het plafond zou uitkomst bieden. Als het aan jou ligt hoeven we helemaal niet meer te klagen. Wordt de redactie hier lekker werkeloos en de wereld draait saai en vooral onleefbaar door. Refererend aan de leefbaar politiek. Kom jij van de week mijn post behandelen? Mag je ook de reclame die er tussen zit lekker lezen. Ik betaal je alleen geen minimumloon. Als Zzp-er heb ik dat niet voor je. Amper te eten. Als zzp-er wordt je toch beziggehouden door de overheid en instanties i.p.v. dat men je een tijdslot gunt voor je core-business. In dienst in mijn peloton hadden we een enkele mn. Had jij die lui ook in je peloton? Groetjes Zzp-er.
Reactie door birdies op 11-09-2011 14:55
.........Ik betaal je alleen geen minimumloon............ Daar kom ik mijn bed ook niet voor uit. Als je geen reacties wilt, moet je geen topic in discussies openen.
Reactie door zzp-er-in-armoe op 11-09-2011 15:24
At birdie Het is een statement aangaande de service van de bank. Niet persee bedoeld om een discussie te starten. Een discussie zonder reacties is een bijzondere vorm van discussie. Een reactie van een medestander is wat anders dan een reacties van iemand die populair probeert te zijn. Mijn vorige issue ging over Eneco. Die kwestie keerde zich uiteindelijk ten goede. Eneco bracht heel veel significant minder in rekening en dat hadden ze eerder kunnen doen. Elders in een forum was ik een van hen, die klaagde over de belachelijkheid van KvK door haar idiote verplichting tot jaarlijks bijdragen. KvK staat ook in mijn database, maar ik stuur haar toch ook geen rekeningen! Ook die discussie is deze week redelijk uitgepakt. Mogelijk komen er nog meer issues vanuit mijn hoek. Er is in Nederland extreem veel mis! Er vallen mensen, juist zij die er aan mee hebben betaald, ploffen naast het vangnet. Hard op het beton spatten 's-lands assets uit elkaar. Ik denk er hier één van te zijn. Mijn buurman is hoog in de club van Robin Hoed. Ik kan het niet meer met hem vinden. Hij is onlogisch en ik begreep hem toch al niet. Op ons dorp was er scheepsbouw, nu is het de kinderboerderij die dan maar de economische motor moet zijn. De deelraad behandelt lacherig infantiele zaken, terwijl ik als mogelijk virtuoos zzp-er aan alle kanten wordt geremd. Ze zien mij helemaal niet. Ik heb het idee mijn enige kans die ik ooit had in dit leven te moeten verliezen aan de kortzichtigheid inherent aan het denk goed van die Robin Hoed. Robin Hoed discrimineert. Hoed denkt mensen voor vol aan te zien, terwijl ze creperen. En ik crepeer niet alleen. Voor christelijke politici is er de geruststelling dat er dan een hemel is. Geen politicus lijkt te beseffen dat je er maar één keer bent. Maar goed, lieve birdie op dit vara-forum, je vroeg hierom. Groetjes van een zzp-er!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!