Kassa

2e hands pc van www.usedpc4sale.nl

Geplaatst door: rick1960 op: 22-11-2012 22:28
Ik heb bij een bedrijf (www.usedpc4sale.nl, [edit-redactie: , nu verder gaand onder de naam www.usedpc4sale.nl) ) 6 pc's en 4 laptops besteld voor een Gambiaanse school. Dit was begin september. Tweedehands vanwege klein budget voor het goede doel. De laptops bleken echter de accu's van kapot en zouden nagestuurd worden. Hier hebben we wekenlang ZELF (14 keer) over moeten bellen waar deze bleven. Toen moesten we alle 4 laptops terugsturen en zouden we andere krijgen. Toen werden we opeens beschuldigd dat we er maar drie terug gestuurd zouden hebben. Maar een stagiare zou later die vierde bij hun zgn uit de doos hebben gehaald (??) Uiteindelijk 3 andere laptops gekregen die na een half uur allemaal zijn vastgelopen vanwege verkeerd geinstalleerde video-drivers. De 4e alsnog nageleverde laptop heeft een duits toetsenbord, waar niemand iets van begrijpt. Op geen enkele klacht werd fatsoenlijk gereageerd. Met meneer [edit-redactie: dan toch uiteindelijk af kunnen spreken de laptops te retourneren. Ten eerste de Duitse. En wat te doen met de gemaakte verzendkosten. Hij zou deze vergoeden. Na weer opnieuw zeuren, zou hij ons rekeningnummer niet hebben gehad. Dit was 5 november. Nu nog niks gebeurd, na inmiddels weer 7 keer contact gezocht te hebben.De desktops die nu in gambia staan, zijn inmiddels ook allemaal kapot gegaan. En dit bedrijf zouden we dan geen oplichters mogen noemen. Rapportcijfers computers: nul komma nul. Service: nul komma nul. telefonische bereikbaarheid: nul komma nul. Wij gaan aangifte doen bij de politie en hebben o.a. marktplaats ingelicht over dit bedrijf. Er staan nog veel meer klachten op internet over dit bedrijf. O ja, namens Ebrima en de schoolkindertjes in Gambia: hartelijk bedankt voor uw "betrouwbare en geteste pc's en uw voortreffelijke service", meneer [edit-redactie: !
Reactie door rick1960 op 22-11-2012 22:41
nieuwe naam van dit bedrijf www.pc4sale.nl .
Reactie door valerius-2 op 22-11-2012 22:53
Ja dit is het zelfde als een oude auto kopen. Eerst testen voordat men een koop sluit. Als men dat niet mag weet u al dat het niet deugt. Er heen gaan dat kost wel geld maar slechte spullen kosten meer.
Reactie door barneyxm op 28-05-2013 21:24
Dell computr gekocht bleek ongeschikt. Wilde omruilen binnen de wettelijke termijn van 7 dagen (is dat niet 8?) voor groter met bijbetaling. Moest dat regelen via email aan terabytebv middels een link op hun webpage. Al 3x gemaild niet gereageerd. 1x gemaild naar [edit - redactie: . Die schreef niets te kunnen doen en verwees naar de link op de webside van usedpc4sale (die dus geen antwoord geeft) Durf de compu niet op te sturen zonder "toestemming"van terabyte omdat ik dan misschien alles kwijt ben. Is het een idee om klachten en krachten te bundelen en deze persoon gezamelijk aan te pakken?
Reactie door lakenhoef op 06-11-2013 20:39
Heb ook op deze site een grote bestelling geplaatst van verschillende producten + installatie (maken melding van voorraad in eigen beheer) en kreeg de bestelling 1 week later binnen met DHL. Op het eerste gezicht vreesde ik het ergste nadat de spullen binnen werden gebracht. Dit kwam mede door de dikte van dozen . Maar gelukkig was er niks aan de hand en waren alle producten in kwalitatieve goede staat. Het enige smetje was dat ze 1 stroom kabel waren vergeten van een printer, maar deze kwam 1 dag later binnen (!), nadat mijn collega er melding van maakten.
Reactie door tot15karakters op 07-11-2013 18:08
Vooraf even testen voor je iets opstuurde? Als het over meerdere gaat en zomaar gebruikt koopt loop je dit risico. Gewoon even vooraf kijken voor het ingepakt naar dat verre land gaat.
Reactie door barrelli op 25-01-2014 12:33
Ook ik heb de fout gemaakt door niet eerst te kijken naar de reviews van dit bedrijf. De site ziet er betrouwbaar uit, staat zelfs als marktplaats gemeld. Echter ik ben dus ook een van de vele klanten die benadeeld worden door verkeerde levering, hierop volgend geen contact mogelijk. inmiddels wel een keer een contact geweest echter daarna op vraag voor oplossing, niet zo moelijk de juiste pc te leveren, geen verdere reactie meer gekregen. Het gaat om een niet juiste pc configuratie, een prijs verschil waar je als goed bedrijf eigenlijk geen negatieve reacties mee wilt krijgen. Echter dat wil dit bedrjif dus wel. Mogelijk een klacht bij instanties indienen over fraude bv. consuwijser en politie ?
Reactie door alias_alias op 26-02-2014 20:50
Ik had een monitor besteld, 2e hands. Maar dat ding zat zo vol met krassen niet normaal! Dit was bij aankoop ook niet te zien, of in de tekst aangegeven. Ik koop vaak 2e hands spullen, maar dit leek zo uit een container gevist. Ik stuur kort na ontvangst van de monitor een mail met de klacht. Krijg een mail terug of ik foto's wil sturen. Ik stuur die foto's en vervolgens hoor ik niks meer. Iets van 4 mails gestuurd. Allemaal vergeefse moeite. En zo goedkoop was die monitor ook niet, voor hetzelfde geld een 24 inch nieuw kunnen kopen. Ik kan iedereen afraden met dit bedrijf in zee te gaan. En om die reden neem ik deze moeite om op fora te posten: ik wil de goedbedoelende kopers (zoals ikzelf) behoeden voor dit soort ellende. Overigens mijn eerste ervaring met echt een slecht bedrijf via internet (ik koop tegenwoordig bijna alles zo)! Kortom waardeloos, zeker gezien de ervaringen van anderen. Oplichters zou ik zeggen! En ik lig in een deuk over de positieve reacties. Die zijn vaak zo overduidelijk nep. Namelijk overdreven positief en juist de punten waarop het bedrijf slecht scoort overdreven positief beoordelen. Maar hey, je bent een echte (bewuste) oplichter, of niet zou ik zeggen! Als je niks ontvangt doe dan (via Internet) aangifte via Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (van de politie)!
Reactie door pino123 op 26-02-2014 20:55
Maar even terzijde , jij gaat een tweedehands monitor betalen voor het geld waarmee je een nieuwe 24inch kan kopen. Beetje overdreven denk je niet? Of gewoonweg niet zo'n slimme actie geweest
Reactie door koen josten op 23-05-2014 11:40
Beste leden, Ik heb eergisteren een laptop/notebook besteld en deze is net bij ons bezorgd. Op dit moment werkt de laptop als een zonnetje (met Windows 7). Mede omdat bij mij de bestelling naar wens is vindt ik het even nodig om even op deze forum te reageren. Mocht er alsnog iets gebeuren, dan meld ik het uiteraard ook.
Reactie door van leyden op 24-05-2014 13:37
Quote: koen josten schreef op vrijdag 23 mei 2014, 11:40: Beste leden, Ik heb eergisteren een laptop/notebook besteld en deze is net bij ons bezorgd. Op dit moment werkt de laptop als een zonnetje (met Windows 7). Mede omdat bij mij de bestelling naar wens is vindt ik het even nodig om even op deze forum te reageren. Mocht er alsnog iets gebeuren, dan meld ik het uiteraard ook. einde Quote Whatever, Weer zo n trol van pc4sale die het nodig vindt om uit de triljard slechte recensies een positieve te plaatsen. Damagecontrol. Baat het niet dan schaadt het niet. Iedereen die daar nu nog wat koopt is zeer dom, op de consumentenforums wordt er genoeg voor gewaarschuwd. (ook op tros radar) Wees wijs en mijd dit soort zaken als de pest
Reactie door koen josten op 04-06-2014 15:11
Hallo Van Leyden, Mogen tevreden klanten nier meer positief reageren op een bedrijf ? Of komt u steeds bij ieder positief bericht met zo een voorbarige aannamen ? De laptop werkt op dit moment naar behoren en ik ben er nog steeds tevreden over. Als u er anders over denkt is het jammer. Ik wens u nog een prettige dag verder.
Reactie door van leyden op 04-06-2014 16:08
Quote: koen josten schreef op woensdag 4 jun 2014, 15:11: Hallo Van Leyden, Mogen tevreden klanten nier meer positief reageren op een bedrijf ? Of komt u steeds bij ieder positief bericht met zo een voorbarige aannamen ? De laptop werkt op dit moment naar behoren en ik ben er nog steeds tevreden over. Als u er anders over denkt is het jammer. Ik wens u nog een prettige dag verder. einde Quote Zeer tevreden zeker? Wat dacht je? Kwam toevallig even langs en zag die negatieve berichten. Gelijk even registreren.. Want het is natuurlijk niet waar heh trolletje? Dat moest je even rechtzetten van het baasje. Ik denk helemaal niks, behalve dat ik zeker weet dat jij onder vele trollenamen de consumentenforums afschuimt om je spam te plaatsen. (hier en op tros radar) Kortom, neem een ander in de zeik met je trollenberichten. Toedeledoki trol.
Reactie door van leyden op 04-06-2014 16:17
De trolletjes willen maar niet begrijpen dat hun spam averechts werkt. Na de vele negatieve ervaringen, moet er dan zogenaamd positief over een bedrijf gedacht worden, want anders is het uit met de pret. De pret om consumenten op te lichten. Mag vooral niet algemeen bekend worden dat de computers van used een zooitje ongeregelde rubish is, wat regelrecht uit de kliko bak is gevist. Zal ook niet zo lang duren voor die toko failliet gaat. En terecht, met criminelen kan je beter niks te maken hebben.
Reactie door slahtoffer9 op 18-12-2014 19:01
Heb ooit eens de fout gemaakt daar een pc te bestellen, Zou met 3 dagen geleverd worden, dag vrij genomen om de levering in ontvangst te nemen. Voor niets dag vrij genomen, geen pc geleverd. Reageren niet op e-mail en telefonisch onbereikbaar. Betaald met Paypal en dat was verstandig! Na eindeloos wachten en mailen een Paypal Claim gemaakt, dezelfde dag geld terug van Paypal. Gelezen dat het andere mensen gebeurd is dat ze gewoon hun geld kwijt zijn, dankzij Paypal overkwam mij dat niet. Heel veel klachten gelezen op de diverse fora over dit bedrijf. Usedpc4sale is een oplichtersbende, de prijs lijkt leuk maar dit bedrijf komt afspraken niet na en levert defecte spullen. Geld wordt niet terugbetaald. Het enig wat je kan doen is aangifte bij de politie. Ze adverteren op Marktplaats, klagen over oplichterspraktijken over dit bedrijf bij Marktplaats. Die advertenties moeten weg daar. Hoe meer klagers bij Marktplaats, des te eerder Marktplaats hun eraf gooit en voorkomt dat ng meer mensen slachtoffer worden van deze oplichters.
Reactie door usedpc4sale op 19-12-2014 15:14
Geachte Heer/Mevrouw, Mocht u een complicatie in uw bestelling hebben ontvangen, dan kunt u dit bij ons melden. Onze medewerkers staan namelijk voor u klaar om u de ondersteuning te bieden die u verdient. Als u zelf nog aanvullende informatie hebben of eventuele vragen, dan kunt u dit aan ons doorgeven. Dan zullen onze ICT-Medewerkers, administratie of een andere medewerker u spoedig verder helpen. Met vriendelijke groet, Het Usedpc4sale-team
Reactie door neodutchio op 19-12-2014 20:27
toe maar, usedpc4sale geeft dus toch een reaktie als je er om vraagt. Wel jammer dat het 2(!!!!) jaar duurd voordat ze reageren op dit topic
Reactie door ritavoederhup1 op 06-02-2015 16:50
Ik heb bij deze firma 2 monitoren gekocht. Ze bevallen momenteel goed en dit vindt ik een complimentje waard.
Reactie door tijger1 op 06-02-2015 17:38
Quote: ritavoederhup1 schreef op vrijdag 6 feb 2015, 16:50: Ik heb bij deze firma 2 monitoren gekocht. Ze bevallen momenteel goed en dit vindt ik een complimentje waard. einde Quote En daar registreert u zich voor, om op een twee jaar oud topic een pisitieve reactie te plaatsen? Mooi.
Reactie door van leyden op 06-02-2015 18:16
Quote: tijger1 schreef op vrijdag 6 feb 2015, 17:38: Quote: ritavoederhup1 schreef op vrijdag 6 feb 2015, 16:50: Ik heb bij deze firma 2 monitoren gekocht. Ze bevallen momenteel goed en dit vindt ik een complimentje waard. einde Quote En daar registreert u zich voor, om op een twee jaar oud topic een pisitieve reactie te plaatsen? Mooi. einde Quote Rarara wie zou dat toch zijn? Moet je maar eens opletten, bijna altijd als er negatieve reacties zijn, komen ook de "positieve". En dat na twee jaar. De bedrijfstrol slaapt nooit. Ze weten nog niet dat dat juist averechts werkt, Consumenten klimmen niet in de pen vanwege een stom tweedehands apparaat.
Reactie door van leyden op 06-02-2015 18:18
Denk simpel, hun doe dat ook. "positieve" berichten zijn een reden om met een grote bood om die toko heen te lopen.
Reactie door rkelder op 01-10-2015 12:02
Bestel nooit bij Therabyte BV of Usedpc4sale!! Deze organisatie misleid en houdt zijn klanten aan het lijntje om een paar euro meer te verdienen. Bestellingen die niet geleverd worden, beloftes die niet nagekomen worden. Niet klantgericht werken maar puur uit zelfverrijking. Dergelijke bedrijven moeten van de markt verwijderd worden. Mijn bestelling werd niet geleverd. Na herhaaldelijke telefoongesprekken bleek het een probleem met de levering van de accu's te zijn die echt deze week geleverd worden. Maar daarna bleek het ook dat de computer niet geïnstalleerd was. Ow ja, de levering van de accus's was toch niet gelukt dus wacht maar... Doorverbonden worden met verantwoordelijke personen als een "bram" en "Ken" lukt niet want die zijn niet aanspreekbaar. In plaats van zorgen dat je beloftes nakomt en klantgericht werkt is geld en marge belangrijk. De klant kan er zelf achteraan bellen en hopen dat het ooit goedkomt. Ik denk niet dat deze organisatie nog lang zal bestaan. Maar alsnog wees gewaarschuwd en wees verstandig. Bestel hier niet. Mvg, R Kelder
Reactie door zoekster op 01-10-2015 12:12
Waarom zou je een used product kopen terwijl nieuw ook voor een redelijke prijs te koop is? Dat begrijp ik echt niet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!