Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Formulier rechten betrokkenen (art. 12 – 23 AVG)

Wil je een beroep op doen op je recht op inzage? Of wil je verwijdering of rectificatie van persoonsgegevens? Of je een gegeven toestemming intrekken? Vul dan dit formulier zo volledig mogelijk in. Heb je een andere vraag of lukt het niet om het formulier in te vullen? Stuur dan een bericht naar contact@bnnvara.nl o.v.v. ‘privacy’.

N.B. dit formulier is niet bedoeld om voor mensen die klachten hebben over ons media-aanbod of de manier waarin ze daarin worden geportretteerd. Op de rechten van betrokkenen uit de AVG kan immers geen beroep worden gedaan als er sprake is van een verwerking voor journalistieke doeleinden of bij academische, artistieke of literaire uitdrukkingsvormen. Soms kan er dan nog wel op basis van het portretrecht of de journalistieke codes bezwaar worden aangetekend. Doe dit dan ook via het bovenstaande e-mailadres.

Let op: de velden met een * zijn verplicht. Als je het formulier invult kunnen er aanvullende vragen worden gesteld om daarmee je identiteit te kunnen vaststellen. We reageren in principe binnen 4 weken op ieder verzoek.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!