Nederland is in de ban van het corona-virus. Tienduizenden Nederlanders, met cruciale beroepen, staan op dit moment aan de frontlinie. Om te helpen, om Nederland beter te maken en om Nederland draaiende te houden.

23 maart: Postbezorger Dennis

30-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
95 keer bekeken
  •  

Online bestellen verspreid Corona.

Ook PostNL zit op de frontlinie wat betreft het voronavirus. Postbode Dennis heeft het de laatste dagen erg druk. Vandaag moest hij 172 stops maken, wat 172 adressen zijn, wat weer 172 keer op de bel drukken betekent, wat ook weer betekent dat hij 172 keer oog in oog met een eventuele drager van het virus komt te staan. Mensen durven op dit moment niet naar de winkel, maar online bestellen is ook zeker niet de meest veilige manier. Onbedoeld kunnen mensen het coronavirus meedragen en of meegeven. Juist door de pakketbezorgingen wordt het nog sneller verspreid. Dennis geeft aan om echt alleen het noodzakelijke te bestellen. Medicatie brengen de postbezorgers met liefde rond, maar echt alleen het noodzakelijke, zo houden we het land veilig.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.