De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 16-1-2013

16-01-2013

- De nieuwste Spielberg, Lincoln, gaat over de strijd van de in 1865 vermoorde Amerikaanse president Abraham Lincoln tegen de slavernij en het morele dilemma waar hij voor komt te staan. Aan tafel: Twan Huys.

- Vrijdag 18 januari is het 50 jaar geleden dat de meest legendarische - want zwaarste - Elfstedentocht werd gereden: die van 1963. Andere Tijden Sport wijdt er vanavond een uitzending aan. Aan tafel: Reinier Paping, Jan Uitham, Jeen van den Berg en Tom Egbers.

- David Cameron speecht over Europa. N.a.v. de komst van Cameron praten wij over de grootste misverstanden die leven rond Brussel en de Europese Unie met Roland Duong en Teun van de Keuken. Zij presenteerden in het voorjaar van 2009, 2010 en 2011 het Nederlandse programma De Slag Om Brussel, waarin zij 'feit en fictie in het woud aan Brusselse instellingen onderscheidden'.

- Muziek is er van The Horse Company, tafelheer is Giel Beelen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.