De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 02-12-2019

02-12-2019
  • Vandaag is de eerste werkdag voor Frans Timmermans als eurocommissaris klimaat. Delen uit zijn klimaatplan lekten al uit. Komt er bijvoorbeeld kilometerheffing in de hele EU?
     
  • Wereldwijd speelde André Rieu met zijn Johan Strauss Orkest voor meer dan 700.000 mensen en afgelopen oktober werd hij alweer 70. Nu is er een bioscoopfilm waarin hij terugblikt op zijn carrière: 'André Rieu 70 years young'.
     
  • Komende zaterdag is nog één keer Kopspijkers te zien in 'DWDD Heimwee: Kopspijkers', met meer cabaret en typetjes dan ooit. Vanavond zitten aan tafel: Sanne Wallis de Vries, Erik van Muiswinkel, Paul Groot en natuurlijk Jack Spijkerman.
     
  • Vanavond staat op ons podium Son Mieux, de band rondom Camiel Meiresonne. Dit najaar bracht hij zijn album 'Faire de Son Mieux' uit. Vanavond speelt hij het nummer 'Nothing'. 
     
  • Eva Hoeke is tafeldame.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.