De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 01-11-2019

01-11-2019

•    Peter Vandermeersch stopte dit jaar als hoofdredacteur van NRC. Hij werd gevraagd om het Ierse krantenbedrijf Independent News & Media (INM) te transformeren. Hij woont nu in Ierland en vertelt hoe de situatie daar is: van de krantenbusiness via Brexit naar rugby.
 
•    In de jaren 80 trouwen Harm en Siepe Faber. Maar na 30 jaar huwelijk geeft Harm aan vrouw te willen worden. In de documentaire 'Mevrouw Faber' volgen we het stel naar de geslachtveranderende operatie. Ze zitten aan tafel met regisseurs Job Tichelman en Hjalmar Tim Ilmer. 
 
•    Volgend jaar is het 25 jaar geleden dat Bridget Maasland, Isabelle Brinkman, Fabienne de Vries en Sylvana Simons hun televisiedebuut maakten op muziekzender TMF. Eind dit jaar presenteren Fabienne en Isabelle daarom een nieuwe podcast: TMF Talks.
 
•    Na 12 jaar is er weer een nieuw album van Krezip: 'Sweet High'!
 
•    Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.