De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 16-09-2019

16-09-2019
Vandaag overhandigde 'Coalitie Y' een manifest aan Mark Rutte, met tien concrete punten om problemen van generatie Y te bestrijden. Alex Tess Rutten, Jurgen van der Hel en Tim Hofman schuiven aan.

20 september begint de Boekenweek voor Jongeren. Joost Klein schreef samen met twee andere auteurs '3PAK', een verhalenbundel die tijdens de boekenweek gratis uitgedeeld zal worden.

Het Institute of Advanced Study op Princeton is dé plek waar de meest vooraanstaande wetenschappers van onze tijd zich bezighouden met de grootste wetenschappelijke kwesties. Maar hoe denken de meest briljante geesten van onze tijd? Wat drijft hen? Dat onderzoekt de documentaire 'The World of Thinking'. Robbert Dijkgraaf, directeur van het instituut, zit aan tafel.

 Adriaan van Dis is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.