De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 10-09-2019

10-09-2019
Maarten Spanjer schreef 'Geluk is een herinnering'. Een verhalenbundel die een indringend en bij vlagen hilarisch beeld geeft van de jaren vijftig en zestig, gezien door de ogen van een opgroeiende Amsterdamse jongen in een land dat herstellende is van de oorlog.

Fleur Pierets vormde met haar vrouw Julian het kunstenaarsduo 'JF. Pierets'. Hun plan: trouwen in alle landen waar dat voor homostellen mogelijk was. Helaas werd Julian ziek, ze overleed na vier keer haar ja-woord te hebben gegeven. Fleur bleef alleen achter en tekende haar verhaal op in het boek 'Julian'. 
 Met Cornald Maas en 'Songfestival Magic 100'-leden Emma Wortelboer, Kim Putters, Lucien Spee en Rick Brink bespreken we de eerste voorzichtige verkenningen op weg naar 'ons'  Songfestival. 
 Muziek: Nicole Bus. De Nederlandse zangeres werd vorige getekend bij het platenlabel van Jay Z! Ze zingt vanavond 'You'.
 Tafeldame: Antoinnette Scheulderman

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.