De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 21-02-2019

21-02-2019
Rutger Bregman, wiens spraakmakende speech tijdens het World Economic Forum viral ging, werd geïnterviewd door Tucker Carlson. Het gesprek liep uit de hand en Fox News zond het niet uit, tot ongenoegen van Bregman. Hij deelde het gesprek gisteren zelf op Twitter. Vanavond zit hij aan tafel.

Een internationaal team van astronomen heeft zo'n 300.000 nieuwe sterrenstelsels ontdekt. Met een nieuw soort telescoop konden tot voor kort onbekende stelsels in kaart gebracht worden. Naar verwachting worden er op deze manier nog eens 15 miljoen sterrenstelsels ontdekt. Hoogleraren Huub Röttgering en Vincent Icke leggen uit.
  Volkskrant-journaliste Ellen de Visser bundelt bijzondere verhalen in het boek 'Die ene patiënt'. Samen met klinisch ethicus Erwin Kompanje en neonatoloog Manon Benders schuift ze aan. Adriaan van Dis is de sidekick van Matthijs.
       

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.