De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

GCHQ-puzzel - Britse geheime dienst 100 jaar

24-10-2018
Zelfs in Groot-Brittannië is de organisatie GCHQ niet zo bekend. Zeker niet als zusterorganisaties MI5 en MI6. GCHQ staat voor Government Communications Headquarter, een van de geheimste geheime diensten in Engeland. Een plek waar 6000 mensen bezig zijn met het breken van codes, cijfers, cryptiek en formules. Twee jaar geleden bracht de dienst een puzzelboek uit. Door het succes van het boek en naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van de GCHQ, is er een nieuw boek uit, vol met puzzels die de geschiedenis van de dienst weerspiegelen. Aan tafel een select clubje die verder komt dan de eerste puzzel.: Gwen Kleijn van Willigen, Desiree van den Bogaart en Ionica Smeets.

DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.