De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 18-10-2018

18-10-2018
DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

- Al geruime tijd wordt de naam van Humberto Tan misbruikt op Facebook. Humberto zit aan tafel met Alexander Klöpping om met ons te praten over nepnieuws.

- Marsel van Oosten werd door The Natural History Museum uitgeroepen tot ‘Wildlife Photographer of the Year’.

- Televisieregisseur Rudolf Spoor heeft een fascinatie voor ruimtevaart. In zijn lange carrière deed hij alle grote ruimtevaart-uitzendingen in ons land, ook die met de eerste stappen van Neil Armstrong op de maan. Vanavond bespreekt hij de film ‘First Man’, waarin Armstrong centraal staat. 

- Het is weer Amsterdam Dance Event! Eén van de vele acts die tijdens ADE op de bühne staat is The Mauskovic Dance Band. Zij mixen Afro-Caribisch ritmes met jaren '80 drumcomputers en synthesizers tot een zeer dansbare en explosieve cocktail. Zij spelen vanavond ‘Things to do’ in onze studio.

- Halina Reijn is vanavond de sidekick van Matthijs.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.