Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

22 feb 2018

- Suzanne Schulting won vandaag goud op de 1000 meter shorttrack! Over dit en meer vanavond: Suzanne's vader Jan Schulting, Mart Smeets, Erik Dijkstra en Frank Evenblij.

- Vandaag werd bekend dat het OM de tabaksfabrikanten niet gaat vervolgen en niet meegaat in de aangifte ertegen. Aan tafel: advocate Bénédicte Ficq.

- De documentaire 'De wilde stad' gaat over slechtvalken, parkieten, rivierkreeften, ratten én hun geboortes en gevechten op leven en dood. Het speelt zich af in Amsterdam. Daarover aan tafel stadsecologen Anneke Blokker en Geert Timmermans.

Verder vanavond: muziek van Sef, die de titelsong voor de documentaire 'De wilde stad' zingt, en is Hélène Hendriks tafeldame!


Live programma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke TV fragmenten en LuckyTV.