De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

100 jaar Luxor met Waardenberg en De Jong & Toren C

14-12-2017

Het Luxor Theater in Rotterdam bestaat dit jaar 100 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met een speciale programmering n twee speciale voorstellingen: Defileeuw van Paul de Leeuw (in het oude Luxor) en de jubileumvoorstelling door Waardenberg en De Jong samen met de dames van Toren C (in het nieuwe Luxor). Deze laatste voorstelling kwam tot stand doordat de directeur van het Luxor Waardenberg en De Jong benaderde; zij stemden in op voorwaarde dat ze wat nieuws konden doen. Ze wilden dan eens met twee vrouwen optreden. Zo zijn ze bij Toren C terecht gekomen. Vanavond in de studio komen Martin van Waardenberg, Wilfried de Jong n de dames van Toren C: Maike Meijer en Margot Ros. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.