De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Diplomatieke rel Trump en May om tweets

30-11-2017
De Amerikaanse president Trump heeft woensdagochtend vroeg een serie van drie anti-moslimvideos geretweet van Jayda Fransen, voorvrouw van de Britse extreem-rechtse groepering Britain First. Theresa May reageerde o.a op de tweet: Dat we samenwerken met Amerika betekent niet dat we bang zijn om hen terecht te wijzen. De retweet van Britain First was fout. Danny Ghosen sprak Fransen van de radicale rechts-nationalistische groepering voor zijn nieuwe tv-serie Danny Demonstreert, waarvan vanavond de eerste aflevering wordt uitgezonden. Door de tweets van Trump is een diplomatieke rel ontstaan. Aan tafel Danny Ghosen en Eelco Bosch van Rosenthal.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.