De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

TV-Serie: Het geheime dagboek van Hendrik Groen

24-10-2017
Regisseur Tim Oliehoek maakte furore met zijn actiekomedie Vet Hard. Nu heeft hij wederom succes: bijna 1,8 miljoen kijkers stemden maandagavond af op de nieuwe dramaserie ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ bij omroep Max. Geen ontploffingen en wilde achtervolgingen meer, maar een tragikomisch inkijkje in het leven van Hendrik Groen, bewoner van een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller, die momenteel bewerkt wordt tot theaterstuk en waarvan de filmrechten zijn verkocht. We blikken terug op de eerste aflevering met vier bewoners uit een verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord: Mevr. Blok, Mevr Ras, Mevr. Cardol en Dhr. Hagedorn.

Kijk hier de eerste aflevering.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.