De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 14-11-2017

14-11-2017
- Kunsthistoricus Wim Pijbes over het schilderij Salvator Mundi van Da Vinci dat morgen naar schatting voor ruim 100 miljoen dollar onder de hamer gaat bij veilinghuis Christie's in New York. Het is waarschijnlijk het laatste schilderij van Da Vinci dat in particuliere handen is.

- Edward Enninful is een Britse modestylist die sinds kort de eerste mannelijke hoofdredacteur van het Britse Vogue-magazine is. Aan tafel hierover zitten mode-ontwerpster Marga Weimans en actrice Romana Vrede. 

- De imposante carrière van de legendarische Johan Neeskens kent iedere voetballiefhebber. Het boek ‘Johan Neeskens, Wereldvoetballer’ biedt een uitgebreid overzicht van zijn verrichtingen. Aan tafel Johan Neeskens, Sjaak Swart en Arnold Mühren.

- Muziek is er vanavond van jazz-zangeres Fay Claassen. 

- Jan Mulder is de side-kick van Matthijs.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.