De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Wildplaster Geerte beboet

18-09-2017
Geerte Piening had in 2015 na een avondje stappen hoge nood. Ze besloot achter een betonblok op het Leidseplein haar behoefte te doen en kreeg prompt een bon wegens wildplassen. Schade: 140. Geerte liet het er niet bij zitten, zij vond het onterecht dat mannen bij de vele urinoirs terecht kunnen, maar dat vrouwen s nachts bij slechts vier openbare toiletten aan kunnen kloppen. De rechter oordeelde vandaag en stelde dat ze ook in een urinoir had kunnen plassen. De boete werd wel verlaagd naar 90.

We praten na met een strijdlustige Geerte en Bahareh Goodarzi. Zij is verloskundige en riep in augustus in een opiniestuk vrouwen op om te gaan wildplassen, omdat daar gezondheidsvoordelen aan zouden zitten.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.