De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Verkiezingen Frankrijk

21-04-2017
Nog nooit stonden vier kandidaten zo dicht bij elkaar in de peilingen; de Franse presidentsverkiezingen beloven een nek-aan-nek race te worden. En de uitkomst zal bepalend zijn voor de toekomst van Europa. Zowel Mlenchon als Le Pen willen een referendum over het lidmaatschap van de EU en daarmee is een Frexit niet ondenkbaar. Dat zou het einde betekenen van de Euro. Fillon en Macron willen juist lid blijven. Aanstaande zondag gaan de Fransen naar de stembus voor een eerste ronde, daarna vechten hoogstwaarschijnlijk nog twee kandidaten uit wie de nieuwe president van Frankrijk wordt. Aan tafel Peter Vandermeersch, hoofdredacteur van NRC en Parijzenaar Wilfred de Bruijn, die een documentaire maakt over de verkiezingen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.