De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Griet Op de Beeck schrijft Boekenweekgeschenk 2018

19-04-2017
Aan tafel de Boekenweekauteur 2018: Griet Op de Beeck!  Ze debuteerde in 2013 met de roman Vele hemels boven de zevende, werd meteen genomineerd voor de AKO Literatuurprijs en won De Bronzen Uil, de prijs voor het beste Nederlandstalige literaire debuut.  Voor haar tweede boek, de bestseller Kom hier dat ik u kus uit 2014, werd zij genomineerd voor de NS Publieksprijs. Op de Beeck volgt Koch op, die dit jaar het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven schreef. Het is nog niet bekend welk thema de Boekenweek 2018 krijgt. Deze 83e editie wordt gehouden van 10 t/m 18 maart.

Meer literatuur? Klik hier en bekijk alle gesprekken en extra informatie over de boeken van de maand terug op de overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.