De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Nederland Leest: korte verhalen - A.L.Snijders

28-10-2015
De tiende editie van Nederland Leest, een initiatief van CPNB, wordt in november gevierd met korte verhalen, gebundeld door A.L. Snijders. Hij is meester in het korte verhaal, geestelijk vader van ZKVs (Zeer Korte Verhalen) en winnaar van de Constantijn Huygens-prijs. Desondanks twijfelde hij even of hij er wel aan mee zou werken. Hij besloot het toch te doen. Resultaat: een bundel vol korte verhalen aangedragen door schrijvers uit verschillende regios. Bij voorgaande edities stond de klassieker centraal, nu zet Nederland Leest met de jubileumeditie het korte verhaal in het licht. Aan tafel: A.L. Snijders.

Nederland Leest is van zondag 1 t/m maandag 30 november. Meer info over de ZKV's van A.L Snijders op zondagochtend: ow.ly/TXJ3e

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.