De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Minuutje: 10 jaar DWDD: Andre Agassi

06-10-2015
Op de kop af 10 jaar na de allereerste uitzending - op 10 oktober - sluit DWDD het jubileumjaar groots af. Het programma komt eenmalig vanuit Studio 22  in een spectaculair uitvergroot decor met lle huisbands, comedians, tafeldames en heren en heel veel vaste gasten. In een extra lange uitzending met achthonderd man publiek, viert DWDD het tienjarig bestaan: Tot Zover! 10 Jaar DWDD is zaterdagavond 10 oktober om 21.05 uur te zien bij de VARA op NPO1.

Alle huisbands brengen een zinderende ode aan Aretha Franklin die al tien jaar voor aanvang in de studio gedraaid wordt. Er wordt teruggeblikt op de Jakhalzen, tien jaar actualiteiten en tien jaar mooie, ontroerende, spraakmakende gesprekken.

n de DWDD Recordings met tien artiesten aan tafel die n nummer spelen, de dramatische traan van Erben Wennemars naar aanleiding van het afblazen van de Elfstedentocht gevat in een mini opera, Jan Mulder met zijn ergernissen over DWDD, en nog veel meer. Uiteraard afgesloten door een stand-up van Pieter Derks en Peter Pannekoek, n een speciale Lucky TV.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.