De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

The Webby Awards 2015

30-04-2015
De Oscars voor het internet: De Webby Awards. Elk jaar worden deze prestigieuze prijzen uitgereikt voor innovatieve, leuke, originele of kneitergoede creaties op online gebied. Bij de Webbys wordt onderscheid gemaakt tussen twee hoofdgroepen: The Webby Award en The People's Voice Award. De eerste wordt toegekend door een jury van experts, de tweede is een publieksprijs die door de online community wordt gekozen. Dit jaar, het negentiende alweer, veel prijzen voor Nederlandse bureaus. Aan tafel Paul Veugen (Human.co), Frans Vriesendorp (INDG), Jeroen van Erp (Fabrique), Victor Knaap (MediaMonks) en Sanne Drogtrop (72andSunny).

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.