De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

SPOKEN versus All Def Poetry

19-03-2015
Russel Simmons was samen met Rick Rubin eigenaar van het legendarische hiphoplabel DefJam. Hij bedacht het het Amerikaanse televisieprogramma Def Poetry Jam, waarin grote artiesten als Kanye West en Erykah Badu hun teksten voor uitverkochte zalen deelden. Datwas de inspiratie voor Kevin de Randamie, a.k.a. Blaxtar, om SPOKEN op te richten, een entertainmentplatform waar verschillende woordkunsten elkaar ontmoeten. Daarin lieten o.a. Jules Deelder, Typhoon, Joost Zwagerman, Arie Boomsma, Giovanca, Ellen ten Damme, Kyteman en Pete Philly van zich horen. Nu slaan Def Poetry en SPOKEN hun handen ineen voor een nieuwe reeks woordkunstavonden in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam: SPOKEN versus All Def Poetry.
Aan tafel: Blaxtar, O-Dog, Pete Philly, Derek Otte en Babs Gons. Check voor meer info: http://www.spoken.fm/ 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.