Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag, 19:00 opnpo1

De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.
De Wereld Draait Door

Publicatie dagboek moeder Vaatstra: Peter R. de Vries - 6-11-2013

6 nov 2013

De geruchtmakende moordzaak rond Marianne Vaatstra lijkt geen eind te kennen. Het meisje werd 14 jaar geleden verkracht en vermoord. Jasper S. is daarvoor veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 jaar. S. heeft een bekentenis afgelegd, de rechter vond het bewijs overtuigend.
Een groep complotdenkers, onder aanvoering van publicist Wim Dankbaar uit Overveen, legt zich echter niet neer bij die veroordeling. Ondanks emotionele oproepen van de familie om de zaak te laten rusten. De complotdenkers geloven dat de overheid probeert te verdoezelen dat asielzoekers de moord hebben gepleegd.


Nu wil Dankbaar het oude dagboek van de moeder van Marianne, Maaike Vaatstra,  publiceren, tegen haar wil in. Hij kreeg het via een vriendin van Maaike in handen. Hij acht de zoektocht naar de waarheid belangrijker dan de wens van de nabestaanden. Aan tafel Peter R. de Vries, die de moordzaak uitgebreid heeft behandeld.

Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.