De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De zoektocht naar Maddie: Peter R. de Vries - 16-10-2013

16-10-2013
De nachtmerrie van iedere ouder: in 2007 verdween het toen driejarige Britse meisje Madeleine McCann spoorloos uit een appartementencomplex in Portugal, waar ze op dat moment vakantie vierde met haar ouders. De zaak kreeg wereldwijd aandacht en iedereen leek op zoek naar de kleine 'Maddie'. Nu, zes jaar later, ontbreekt nog altijd ieder spoor van het meisje, maar sinds Scotland Yard de zaak heropende is men opnieuw in de ban van de verdwenen peuter. Maandag zond het Engelse programma 'Crimewatch' een update van het onderzoek uit met onder andere een nooit eerder vertoonde compositietekening van een vermoedelijke dader. Ook in Nederland en Duitsland wordt aandacht gevraagd voor het nieuwe 'gezicht' in de zaak, dat mogelijkerwijs toebehoord aan een Nederlands of Duits sprekende man. Is het mysterie rond de verdwijning van het meisje bijna opgelost, of wordt het alleen maar groter? We vragen het Peter R. de Vries. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.