De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Sonja Barend Award naar Coen Verbraak - 14-10-2013

14-10-2013

Voor de vijfde keer wordt dit jaar de Sonja Barend Award uitgereikt: d prijs voor het beste tv-interview van het afgelopen seizoen. Coen Verbraak is de winnaar van de Sonja Barend Award 2013. Hij won de VARAgids-prijs vanwege zijn gesprek met voormalig ABN AMRO-topman Rijkman Groenink. Verbraak ontving de prijs vanavond uit handen van Sonja Barend zelf, tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door.

Het was ongeveer de heetste dag van het jaar, 35 graden, zegt Verbraak in de VARAgids over het winnende interview met Rijkman Groenink, in het afgelopen seizoen Kijken in de ziel met topondernemers. Toen Groenink binnenkwam, zei hij direct: Ik weet niet hoe lang ik blijf, ik moet straks het gras nog maaien. Als hij er geen zin meer in had, zou hij vertrekken. [] Het liep hoog op.
Na afloop, toen Groenink al weer vertrokken was, hebben we met het team nog even nagepraat, we zijn met zn allen gaan eten. Het gesprek had er toch wel ingehakt.Boven het gesprek hangt een belangrijke kwestie: hoeveel geld is een bankier waard?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.