De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Queens of the Stone Age: de fans - 15-5-2013

15-05-2013

We hebben het voorrecht om de band Queens of the Stone Age te mogen ontvangen in de studio, maar een minuutje aandacht aan deze wereldband vonden we toch wel erg kort. Daarom zitten vier enorme fans Eric Corton, Esther Ouwehand, Ronnie Terpstra en Willem Prins aan tafel om het te hebben over een van de grootste bands ter wereld: Queens of the Stone Age.

In juni 2013 komt het nieuwe album Like Clockwork uit. Hiervan heeft de band al n nummer ten gehore gebracht bij het Lollapalooza-concert in Brazili: My God Is The Sun. Op het studioalbum is de drummer Dave Grohl van de Foo Fighters te horen, terwijl de nieuwe drummer Jon Theodore (The Mars Volta) zal spelen bij de concerten.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.