De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Tabaknee.nl: longarts Pauline Dekker - 11-3-2013

11-03-2013
Op de website tabaknee.nl worden Nederlandse tabakslobbyisten en bestuurders met naam en toenaam aan de schandpaal genageld. De site was maandag wegens overweldigend succes slecht bereikbaar. Het is een initiatief van longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter die het helemaal hebben gehad met de tabaksindustrie. Minister van Volksgezondheid Edith Schippers wordt aangeduid als minister van tabak, Eelco Brinkman zou dom of gewetenloos zijn vanwege zijn lobbywerk. De op de site genoemde mensen reageerden verontwaardigd en spraken van slecht onderbouwde insinuaties.  Zijn de schadelijke gevolgen van roken de schuld van de industrie of kiest de roker zelf bewust voor de risicos? Aan tafel: Pauline Dekker.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.