Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

DWDD Documentaire: De OK-vrouw - Halina Reijn

16-05-2016
Na de documentaire Alles komt goed? van Fidan Ekiz, presenteert DWDD op tweede Pinksterdag de documentaire De OK-vrouw van Halina Reijn. Halina werd het afgelopen jaar veertig. In de maanden voor haar verjaardag sprak ze hardop uit dat ze een OK-vrouw is, ongewenst kinderloos. Een verdrietige constatering want ze zou graag een gezin stichten, maar daarvoor is een man nodig en die heeft ze niet. Om haar heen wordt vaak met onbegrip op haar verdriet gereageerd want ze heeft toch alles? Ze is mooi, slim, heeft veel vrienden en een glansrijke carrire.

Hoe graag wil ze eigenlijk een kind, wat voor offers zijn daar voor nodig, of voelt ze vooral maatschappelijke druk: een vrouw is pas compleet als ze een een gezin heeft. Tijdens haar zoektocht wordt Halina gevolgd door regisseur Glah Doan.