Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag om 19 uur opnpo1

DWDD is natuurlijk de talkshow die gepresenteerd wordt door Matthijs van Nieuwkerk, over politiek, cultuur, wetenschap, sport en media. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

VOLG ONS

De Wereld Draait Door

Gasten archief DWDD

Theo Janssen

Theo Janssen (1981) is oud-profvoetballer, tegenwoordig voetbaltrainer en voetbalanalist. 
Hij speelde 18 jaar betaald-voetbal: in de Eredivisie voor Vitesse, FC Twente en Ajax. Buiten Nederland was hij actief voor het Belgische KRC Genk. Ook kwam hij uit voor het Nederlands elftal; tussen 2006 en 2011 speelde hij vijf interlands.

Janssen werd in 2011 gekozen tot Nederlands voetballer van het jaar. Als speler was hij in zowel een aanvallende als verdedigende rol op het middenveld inzetbaar en stond hij bekend om zijn 'gouden linkerbeen'. Janssen was een zeer markant persoon. Zo maakte hij er geen geheim van af en toe een biertje of sigaretje te nuttigen. Hij nam geen blad voor de mond, waardoor hij nog weleens botste met trainers en ploeggenoten.
Na zijn spelerscarrière werd Janssen actief als trainer bij de jeugd van Vitesse. Daarnaast verwierf hij bekendheid op televisie als vaste analist in de voetbaltalkshow 'VTBL'.

Videos

Sfeerbeeld BNNVARA programma's