Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Gasten archief DWDD

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes (1993) is zangeres en de dochter van de in 2004 overleden volkszanger André Hazes. Thuis zong zij al vaak mee met haar vader. Ook schreven ze samen liedjes.
In 2007 debuteerde Roxeanne op tv als zangeres in talentenjacht 'So you wanna be a popstar'. In datzelfde jaar brengt ze haar debuutsingle uit: 'Ik hou van jou', een cover van het nummer van Gordon. Ze is te horen op het duettenalbum 'Samen met Dré', maakt in 2010 en 2012 twee albums met haar jongere broer André jr. en is gastartiest tijdens de concerten van 'De Toppers' in de Amsterdam ArenA. Ook staat ze jaarlijks op de bühne tijdens 'Holland Zingt Hazes'. 
Na een periode van relatieve stilte is Roxeanne in 2017 terug. Ze is intussen getekend bij platenlabel TopNotch en heeft een andere artistieke koers ingeslagen. Samen met Thijs Boontjes brengt ze de single 'Ballade van de Moord' uit en releast ze de solo-single 'Ik was toch je meisje'. In augustus 2017 ziet haar single “In mijn bloed” het licht, het titelnummer van haar gelijknamige, aankomende debuutalbum, dat op 1 september 2017 verschijnt.
In het tv-seizoen 2017/2018 is Roxeanne Hazes de nieuwe huisband van DWDD. 


(Foto door Lois Cohen)