Gasten archief DWDD

Patrick Khoe

Dokter Khoe studeerde bedrijfskunde en geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor deze laatste studie behaalde hij voor zowel zijn doctoraal- als artsexamen het predicaat cum laude. Tijdens zijn opleiding en werk heeft hij ervaring opgedaan in de esthetische chirurgie en in behandelingen met injectables (botox en fillers).

Zijn opleiding tot plastisch chirurg volgde hij in het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Medisch Centrum Leeuwarden. Sinds 2013 is hij werkzaam als plastisch chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen en in het Medisch Centrum Leeuwarden.

Dokter Khoe houdt zich bezig met het organiseren van verschillende congressen en nascholingen. Daarnaast zit hij in het bestuur van verschillende commissies. Naast de esthetische chirurgie heeft hij als aandachtsgebieden reconstructieve en microchirurgie, hoofd-hals en mammachirurgie. Hij is medeoprichter van 'Door Plastisch Chirurgen'.

In 2015 was hij betrokken bij een zeer bijzondere medische ingreep in het Universitair Medisch Centrum in Groningen: gelijktijdige transplantatie van de dunne darm en de buikwand.