Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Gasten archief DWDD

Iris Hond

Iris Hond (1987) is een Nederlandse pianiste. Al van jongs af aan wist ze dat de piano haar leven zou bepalen. Vanuit haar geboorteplaats Harderwijk volgde zij privélessen in Ermelo en studeerde zij aan het conservatorium van Zwolle. Op haar veertiende verhuisde zij naar Den Haag om daar haar studie te vervolgen aan de Jong Talent afdeling van het Koninklijk Conservatorium.
In augustus 2012 ontving Iris Hond een onderscheiding op het Internationale Muziekfestival Suonarte in Italië en werd zij door Aangenaam Klassiek benoemd tot ambassadrice. Hoewel zij het populariseren van klassieke muziek nooit als een missie of een doel op zich heeft beschouwd, wil zij wel proberen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Iris Hond komt  in 2018 met een nieuwe theatertour ‘Bewogen’ waarin ze haar levensverhaal vertelt aan de hand van eigen composities en werk van klassieke componisten als Chopin en Rachmaninoff.