De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Zo ziet social distancing eruit op bekende albumcovers

24-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
271 keer bekeken
  •  
Beatles
Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het belangrijk dat we allemaal anderhalve meter afstand van elkaar houden. Deze opnieuw bewerkte albumcovers laten perfect zien hoe 'social distancing' eruit kan zien. 

Een van de meest iconische albumcovers uit de geschiedenis is 'Abbey Road' van The Beatles. De foto toont bandleden John Lennon, Ringo Starr, Paul McCartney and George Harrison die het bekende zebrapad oversteken. Maar, op ze lopen erg dicht op elkaar, wat in de tijd van de coronacrisis uit den boze is. Om een punt te maken over het belang van social distancing heeft Los Angeles Agency Activista, onder de titel '6 Feet Covers', bekende albumcovers bewerkt tot een nieuwe variant om te laten zien hoe de anderhalve meter afstand eruit ziet. 

The Beatles - Abbey Road

Beatles

U2 - The Joshua Tree

U2

N.W.A - Straight Outta Compton

NWA

Queen - Queen II

Queen

Ramones - Anthology

Ramones

Simon & Garfunkel - Bookends

Simon & Garfunkel

Fleetwood Mac - Rumours

Fleetwood Mac

Kiss - Destroyer

KISS

The Beach Boys - Surfer Girl

The Beach Boys

Combat Rock - The Clash

The Clash

Blondie - Blondie

Blondie

AC/DC - Highway to Hell

ACDC

Fugees - The Score

Fugees
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.