Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag, 19:00 opnpo1

De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.
De Wereld Draait Door

Zesde keer DWDD Heimwee: Hier is... Adriaan van Dis

6 mrt 2018
  •  
leestijd 1 minuut
van dis klein
DWDD presenteert voor de zesde en allerlaatste keer haar eigen Boekenweekgeschenk. Op donderdag 8 maart, aan de vooravond van het Boekenbal en daarmee vlak voor de start van de Boekenweek, maakt DWDD plaats voor Adriaan van Dis.
Kijk hier het gesprek terug.
Van Dis maakte dinsdag bij Matthijs bekend wie zijn gasten zijn. De  Palestijns-Syrische dichter  Ghayath Almadhoun neemt samen met Anne Vegter plaats aan zijn tafel én  de Engelse komiek, schrijver, acteur en presentator Stephen Fry komt langs! 
‘Hier is… Adriaan van Dis’ is het legendarische Nederlandse praatprogramma, waarin Van Dis beroemde buitenlandse en Nederlandse schrijvers ontving. Het programma, dat tussen 1983 en 1992 werd uitgezonden, geldt nog steeds als het meest succesvolle Nederlandse tv-programma over literatuur. 
De aflevering 'DWDD Heimwee presenteert... Hier is… Adriaan van Dis' is te zien op donderdag 8 maart, 19.00 uur bij de VARA op NPO 1.
Stephen Fry:
Stephen Fry
Van Dis 1
Anne Vegter:
Ghayath Almadhoun:
ghayath Almadhoun

Meer over dit onderwerp

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!