De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Ze zijn terug! Familie van 'BBC dad' spreekt over hun leven in quarantaine

26-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
189 keer bekeken
  •  
theyreback
Drie jaar geleden werd de hele wereld op slag verliefd op de kinderen van Professor Robert Kelly, BBC-correspondent en politicoloog in Zuid-Korea. Toen zijn kinderen zijn werkkamer binnen banjerden op het moment dat hij live in de uitzending zat. De swingende bewegingen van zijn oudste dochter, zijn (toen nog) babyzoon in het rolkarretje en de snoekduik van zijn vrouw die alle kinderen buiten beeld probeerde te trekken, ontroerden en werkte tegelijkertijd enorm op de lachspieren.
Inmiddels zit het hele gezin al enkele weken in een soort van quarantaine in hun appartement in Zuid-Korea, waar het coronavirus flink heeft huisgehouden maar waar verspreiding na voortvarend overheidsingrijpen inmiddels onder controle lijkt te zijn. Op BBC World vertelt het gezin hoe zij deze periode ervaren, en zoals verwacht stelen de kinderen ook deze keer de show:
Delen: