Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Terugkijken: Feestelijke uitzending 10 jaar TV Draait Door

2 mrt 2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
242 keer bekeken
De leukste rubriek van Nederland bestaat 10 jaar! Dat werd gevierd met een terugblik op een decennium vol hilarische hoogtepunten, waar meer dan twee miljoen mensen naar keken! Viola Holt in het Big Brother-huis, het onbedoeld geestige CDA-congres met de gekleurde bordjes en de toppers van hofleverancier Man Bijt Hond. Samen met de allerleukste gasten zappen Matthijs van Nieuwkerk en tafelheer Marc-Marie Huijbrechts langs de meest opvallende fragmenten, eindigend in een heuse Top 5.
De jubileumuitzending gaat met de beste fragmenten van De TV Draait dwars door tien jaar televisiegeschiedenis. Te gast zijn onder andere Loretta Schrijver en Sacha de Boer over hun bloopers als nieuwslezer, BNN/3FM-dj’s Timur en Rámon over de allerleukste Mama Appelsapjes en Anita Meyer over haar verspreking tijdens The Passion. Erik Dijkstra verzorgt, als een echte Herman de Schermman, de statistieken; bij welke regionale omroep wordt het meest gelachen en wie is de koningin van het belspel?