Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Web Draait Door: landschapsfoto's van Albert Dros mét fotowedstrijd

30 nov 2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
184 keer bekeken
Albert Dros site
Fotograaf Albert Dros maakte de prachtige fotoserie ‘Dutch Heather Seasons’ (Nederlandse heide-seizoenen), een ode aan ons unieke natuurlandschap. Alle foto's zijn genomen op de hei rond Hilversum. Voor bijna al deze foto’s heeft Albert de wekker vroeg moeten zetten. Zo is hij vaak voordat de zon opkomt al op pad. "Het mooiste licht is vaak op vochtige ochtenden wanneer er een mooi mistlaagje hangt en het eerste zonlicht tevoorschijn komt’ zegt hij. 

Het stemmen op de mooiste ingezonden herfstfoto is gesloten. Albert Dros gaat een winnaar kiezen!

Om te beginnen deze prachtige herfstfoto (herfst 2018). “De zon kwam net op achter de boom en creëerde prachtige, zachte zonnestralen die door de boom heen schenen. Het contrast tussen de vorst en de herfstkleuren zorgde voor een schitterende ochtend.” – Albert Dros.
Albert Drost herfst
De volgende foto maakt een sprongetje naar de winter (2017). “Rijp op de bomen en eigenlijk vrijwel overal op de Hilversumse heide. Deze omstandigheden zijn erg uitzonderlijk en ik had enorm geluk dat ik dit moment heb kunnen vastleggen.” – Albert Dros.
Albert Drost winter
Op naar de zomer (augustus 2016). "De heide in vol ornaat. Prachtig paars, met een mooie zonsopgangsgloed die op de mistlaag schijnt.”  - Albert Dros.
Albert Drost zomer
Een hele vroege zomerochtend (2016). "Een sprookjesachtige sfeer, met het allereerste prille zonlicht dat op de mist neerdaalt, dus nog vóór zonsopgang. Het was magisch om er rond te lopen" - Albert Dros
Albert Drost mist
Ga voor meer foto's naar de site van Albert Dros
Volg hem op TwitterInstagram  of  Facebook .

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA