Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag, 19:00 opnpo1

De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.
De Wereld Draait Door

Presentatoren Songfestival Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit

4 dec 2019
  •  
leestijd 1 minuten

Woensdagavond 4 december ontvangt De Wereld Draait Door de drie presentatoren van het aanstaande Eurovisie Songfestival.

Na weken speculeren traden ze officieel naar buiten. Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley waren te gast en vertelden alles over deze spannende tijd. Ook schoven commentator Cornald Maas en uitvoerend producent Sietse Bakker aan. De finale wordt jaarlijks door meer dan 180 miljoen mensen bekeken.

Verder in de uitzending: Maarten van der Weijden, die in juni van dit jaar 6.5 miljoen euro ophaalde met zijn zwemtocht. Smaakt het succes naar meer? En in de rubriek '10 uit '10' gaan we op zoek naar hét anthem van het afgelopen decennium. Deze keer Ruben Hein met zijn vertolking van het nummer Rolling in the Deep van Adele.

Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.

Meer over dit onderwerp

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!