Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Clinton vs. Trump: gelukkig hebben we de nagesynchroniseerde video’s nog

8 nov 2016
  •  
leestijd 1 minuten
Met het einde van Amerikaanse verkiezingen droogt helaas ook een bron van gouden komediemateriaal op. Gelukkig hebben we deze video’s nog.   
Het ging hard tegen keihard deze verkiezingen. In die zin zullen veel mensen opgelucht zijn dat vannacht eindelijk een einde komt aan de vaak vermoeiende verkiezingsstrijd. Maar #neverforget deze komische klassiekers die Trump vs Hillary heeft opgeleverd.

Bad Lip Reading: I can do this!

Naast onze eigen LuckyTV was YouTube-account ‘Bad Lip Reading’ de koning van de nagesynchroniseerde debatten. Onze favoriet is deze parodie op het eerste presidentiële debat, waarbij Clinton en Trump een ronde ‘I Can Do This’ spelen:

Trump zingt ‘Mahna Mahna’

The Donald is al vaak vergeleken met de norse mannetjes uit The Muppet Show, maar uit deze video blijkt dat dat helemaal niet zijn favoriete muppets zijn.

Weird Al Yankovic - Bad Hombres, Nasty Women

Een beetje autotune, Weird Al Yankovic als debatleider in B-mineur en twee lekker flowende presidentskandidaten leverden op de drempel nog een catchy hit op.

Bad Lip Reading: Hillary en Trump doen Poetry Slam

Daar is ‘ie weer: Bad Lip Reading bewerkte de beelden van het tweede presidentiële debat zodat het net leek alsof Hillary en Trump twee poetryslammers waren. Twee heel vreemde poetryslammers.

Trump Drag Queens

Een omgekeerde lip-sync: de teksten zijn echt, maar de beelden erbij zijn veranderd. In deze alternatieve werkelijkheid zou de VS hoe dan ook hun eerste vrouwelijke president ooit hebben gekregen.

LuckyTV – Time Of My Life

De Lucky waarmee Sander van de Pavert het tot op CNN schopte behoeft geen introductie. Kijk hem hier gewoon nog een keer:

Meer over:

, , , , , ,