Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag, 19:00 opnpo1

De talkshow DWDD wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.
De Wereld Draait Door

Speciale DWDD-jubileumeditie vanuit studio 22

5 okt 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Op de kop af 10 jaar na de allereerste uitzending - op 10 oktober - sluit De Wereld Draait Door het jubileumjaar groots af. Het programma komt eenmalig vanuit Studio 22  in een spectaculair uitvergroot decor met álle huisbands, comedians, tafeldames en –heren en heel veel vaste gasten. In een extra lange uitzending met achthonderd man publiek, viert DWDD het tienjarig bestaan: groots en klein spektakel, bekende rubrieken, rijke compilaties en veel muziek. ‘Tot Zover! 10 Jaar DWDD’ is zaterdagavond 10 oktober om 21.05 uur te zien bij de VARA op NPO1.
Alle huisbands brengen een zinderende ode aan Aretha Franklin – die al tien jaar voor aanvang in de studio gedraaid wordt. Er wordt teruggeblikt op de Jakhalzen, tien jaar actualiteiten en tien jaar mooie, ontroerende, spraakmakende gesprekken. Én de DWDD Recordings met tien artiesten aan tafel die één nummer spelen, de dramatische traan van Erben Wennemars naar aanleiding van het afblazen van de Elfstedentocht gevat in een mini opera, Jan Mulder met zijn ergernissen over DWDD, en nog veel meer. Uiteraard afgesloten door een stand-up van Pieter Derks en Peter Pannekoek, én een speciale Lucky TV.
Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.

Meer over dit onderwerp

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!