Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Elke werkdag om 19 uur opnpo1

DWDD is natuurlijk de talkshow die gepresenteerd wordt door Matthijs van Nieuwkerk. Met uiteraard LuckyTV en De TV Draait Door. Elke werkdag live vanaf het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

VOLG ONS

De Wereld Draait Door

Top 5 YUNG DWDD-items

3 apr 2019
  •  
leestijd 1 minuut
thumb-yung-baudet
Aan het begin van seizoen 14 breidde DWDD uit: de vier jonge talenten Samya Hafsaoui, Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa maken items voor de uitzendingen van DWDD én voor online. Hieronder de vijf best bekeken items:
5: Prinsjesdag: Emma vroeg zich af waarom deze derde dinsdag in september eigenlijk zo heet. Niet veel politici wisten het antwoord:
4: Emma voerde succesvol campagne met '#EmmaDouzePoints': ze mag officieel de punten voorlezen op het Eurovisie Songfestival! Tijdens de finale op 18 mei mag ze in Tel Aviv voor miljoenen mensen de punten uitdelen:
3: Helaas voelen 1 miljoen ouderen zich eenzaam tijdens de decembermaand. Jurre van Yung DWDD kwam erachter dat een klein gebaar al veel kan betekenen en startte daarom een actie om de eenzaamheid tegen te gaan. Een enorm succes: tienduizenden kaarten kwamen onze kant op. Kijk het filmpje waar het allemaal mee begon:
2: Documentairemaker Frans Bromet maakte in 1998 een filmpje waarin mensen vertellen totaal geen behoefte te hebben aan een mobiele telefoon. Het filmpje kreeg een cultstatus en Emma zocht de hoofdrolspelers 21 jaar later weer op:
1: Sahil ging vlak voor de Provinciale Statenverkiezingen langs bij een bijeenkomst van Forum voor Democratie om de stemmer te leren kennen:
Samya maakte de succesvolle reeks 'Taxi Terug'. Bekijk die top 5 hier .
Klik voor meer YUNG DWDD

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil jij het allerlaatste DWDD-nieuws ontvangen? Met de gasten van die avond, prijsvragen en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Sfeerbeeld BNNVARA programma's