Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Top 5 Web Draait Door 2015

11 dec 2015
  •  
leestijd 1 minuten
WDD best of 2015
Het internet staat bol van gekke, schattige en spectaculaire video's. Iedere dag speurden we het internet af op zoek naar bijzondere filmpjes. Omdat het de laatste dag is voor de winterstop: de top 5 Web Draait Door video’s van 2015! 
Het lijkt alsof iemand een glas water inschenkt... Maar is dat wel zo? Het is in ieder geval een prachtige optische illusie!
Deze jongen is doof. Maar hij kan iets. Iets wat wij nog nooit gezien hebben. Hij heeft de sleutel tot succes gevonden. Nooit meer een saai diner als je deze skills beheerst!
Voor alle ouders: deze schoenen MOET je hebben. Kijk maar naar dit superschattige meisje, dat boos haar vader de rug toekeert, maar luttele seconden later vrolijk rondhuppelt dankzij haar piepende schoentjes. Cuteness overload!
Na het bekijken van deze video kan je dag niet meer stuk! Dit kleine leeuwtje oefent zijn brul. Hij mag nog flink oefenen. 
Een krab zit niets vermoedend lekker te genieten van de zon. Totdat er wat onverwachts gebeurt!

Meer over:

,