Sfeerfoto van De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

Top 5: meest bekeken Web Draait Door seizoen 13

5 apr 2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Top 5: meest bekeken Web Draait Door
Het internet staat bol van gekke, schattige en spectaculaire video's. Iedere dag speurden we het internet af op zoek naar bijzondere filmpjes. En omdat seizoen erop zit, de top 5 best bekeken Web Draait Door video’s van seizoen 13! 

5. Glazen brug breekt

Deze glazen hangbrug in China zorgt voor bosjes angstige toeristen. Het kunstwerk van 430 meter lang hangt op 300 meter boven de grond, tussen twee bergtoppen in het natuurpark van de provincie Hunan. Ook heeft de brug een special effect waardoor men zeker weet dat je nooit meer terug wilt komen. Kijk de video hieronder.

4. Nog eenmaal Eberhard

Eberhard van der Laan overleed op 5 oktober 2017 op 62-jarige leeftijd. Hij wordt alom geroemd om zijn scherpte, daadkracht en empathie. Maar één van zijn grootste kwaliteiten was wel zijn enorme gevoel voor humor. Kijk maar naar deze video van AT5, gemaakt toen Van der Laan het gloednieuwe 360 graden panoramaterras van de A'DAM Toren in Noord bezocht. Daarin blijken zijn geestigheid én zijn liefde voor Amsterdam. We zullen hem missen. 

3. Bladblazende vader schrikt zich een ongeluk

Deze vader is op z'n gemakkie de tuin bladervrij aan het maken. Maar dan krijgt hij de schrik van zijn leven... Wait for it!

2. Baby hoort voor het eerst stem van moeder

Doof geboren, maar door middel van een gehoorapparaat hoort baby Charlotte (2 maanden oud) voor het eerst de stem van haar moeder. "Ik verwachtte niet zo'n grote respons op de Facebook-post," vertelt moeder Christy aan een Amerikaans magazine. De video, die je hieronder kunt kijken, heeft nu meer dan 5 miljoen views, is op Facebook meer dan 155.000 keer geliked en is meer dan 200.000 maal gedeeld.

1. Antoinette krijgt jongen van Albert Heijn er niet onder

Albert Heijn won in december 2017 de Loden Leeuw voor meest irritante reclame en presentatrice Antoinette Hertsenberg mocht de prijs uitreiken aan acteur Davy Eduard King. Hij speelt de sportinstructeur in de reclame. Maar dat ging niet helemaal hoe ze het voor ogen had. Kijk de video vanaf 1:21.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA